som sagt..

Svenska akademien har varit en sluten grupp i många år...i och me too revolten har man lyft på locket och den dolda bortsopade sanningen väller fram som mögliga dammråttor...
Sociala medier var bra när Obama blev president, ren skor när Trump blev president..
Missbruk av dessa digitala verktyg kommer aldrig överleva ändå...
Jag tänker på alla snuskgubbar som lyfter tusenlappar, super konjak i gaamla stan och citerar Proust med slutna ögon och nasala fnysningar när jag hör om all skor som kvinnor fått utstå i kultureliten.

Sen tänker jag på hur sjukt hårt förtrycket måste varit. Det är ju hemskt att visa kvinnor varit så duperade att de skyddat sina män trots oegentligheter..
Jag har alltid trott att kvinnor har mer civilkurage än män...men oavsett kön verkar det finnas en mångfald metoder att täppa till truten inom de slutna sällskapen eller grupperna.
Detta är en skam för Sverige och nobelpriset. Svenska akademien skulle stå för smak, kvalitet, tranparens,,och har i stället i hemlighet ägnat sig åt värre skräp än som ens lämpar sig att skriva böcker om.
Nu kommer det skrivas romaner om snuskiga gubbar och många kvinnor måste få upprättelse.

Sålunda har svenska akademien påverkat utvecklingen av svenska litterära ärenden. Nu har gubbarna sett till att snusket ska fram.

I stället för att engagera i naturen, mänskliga rättigheter eller kosmos, visar det sig att de intelktuella gubbarna bara bidrog med snusk...slutna sällskap...det stinker..

Kommentera här: