jaha..suck

..en vild varg, utsvulten med vassa käkar sliter ett rådjur sönder och samman på intill en lekplats. På lekplatser brukar barn runt å runt, barn som ser en hund förstår inte hur stor skillnad det är på ett rovdjur som sliter sin föda blödig medan dess mat ännu kämpar för livet. 
Vid blotta åsynen av slakten blir vuxna män naturligtvis aning försiktiga om de har den mognad som tillkommer föräldraskap.

Pappan tar såklart in sina småttingar bakom er glad dörr till hemmet.
Vad gör vargen? Följer efter och pinkar in sitt revir nu ännu oräddare eftersom människor verkar tycka det är okej, utanför småttingarna fönster. Polis är ju naturligvis tillkallad. Jag som stockholmare har ju sett poliser oftare i tjänst i den vardagliga omgivningen och vet att de aldrig skulle riskera ett enda barn, eller fotgängares liv för allt domesticerade vargar. Gud välsigne den polis som sköt vargen.
Så vore det få vara bra så. Hade min son lekt ofta på den lekplatsen hade jag tagit saken i egna händer om ingen polis hunnit i tid.
Så ikväll på opinion live står en vänstertomte och har mage att ifrågasätta polisens bedömning i situationen.
Hur omogna släpper man fram på teve idag?. Djurens vänner. Barnens ovänner!!. Att vi kvinnor, barn, äldre och äldre lever idag har vi allt att tacka grymt kompetent polis för. 

Att djurens vän inte skäms. Sen när Mouhammed spydde ännu mer galla på polisen bytte kanal. Det är ju själva f-n att polis, vård och hela trygghetsapparaten alltid ska få sköt i direktsändning, när vi har modet, tålamodet att göra det jobb ingen annan vågar.
Anarkister, och invandrare få sluta gnälla på polisen nu. Väx upp och ta ansvar för ditt liv och vara mindre självupptagna. Det finns döende cancerpatienter som dör pga de kostnader såna gnäll kostar i teve. Skäms båda två. Heja polisen. Tack. Som boende rätt nära Tierp, har ni en mamma som sover bättre nu.

Kommentera här: